Velkommen til Danmarks flotteste hvidevarebutik

I vores butik på Bagværd Torv finder du et stort udvalg af markedets bedste hvidevarer. Fordelt over tre etager og 1.000 m² finder du inspiration til dine nye hvidevarer og støvsugere

Velkommen til Danmarks flotteste hvidevarebutik

I vores butik på Bagværd Torv finder du et stort udvalg af markedets bedste hvidevarer. Fordelt over tre etager og 1.000 km² finder du inspiration til dine nye hvidevarer og støvsugere

Luksus for enhver smag

En del af bybillede siden 1948

Siden 1948 har Ryby Hvidevarer været en fast del af bybilledet. Etableringen af butikken i 1948 var en vision af min far, Poul Ryby, som var uddannet elektriker.

På billedet, som er malet i 1958, kan man se, hvordan butikken så ud dengang. Da Ryby startede, var hårde hvidevarer noget helt nyt og en luksus, som kun få havde råd til. Men i dag er det en selvfølge i de fleste hjem. Der er naturligvis sket meget siden 1948, både med branchen og i byen, men Ryby Hvidevarehus har været en fast del af bybilledet lige siden. Vi er en af Danmarks ældste hårdehvidevarebutikker, og det er vi stolte af.

Vi værdsætter stadig lokalt kendskab og god service, og vi glæder os til at byde dig velkommen i vores butik og hjælpe dig med at finde dine nye hårde hvidevarer.

Velkommen indenfor

JR2

Jesper Ryby
Indehaver

Spørgsmål?

Vi sidder klar ved tasterne.