• Miele Produkter

     

    I vores Miele Center, som er Nordsjællands største, finder du et stort udvalg af alle Mieles produkter. Bestil udvalgte Miele produkter Du har også mulighed for at købe HELE Mieles sortiment i butikken. Kontakt Ryby Hvidevarer her!

     
    Læg i kurv

Gem køleskabet væk med et integreret køleskab
Et integrerbart køleskab er ideelt til dig, der ønsker et strømlinet køkken, hvor køleskabet er gemt væk bag en låge, der ligner resten af køkkenet. Det placeres inde i et skab og rummer derfor ofte ikke helt så mange liter som et fritstående køleskab.

Hos R finder du et stort udvalg af integrerbare køleskabe med forskellig størrelse, kapacitet og muligheder for indretning.

Vælger du et køleskab med større eller mindre kapacitet, end du har behov for, bruger det unødig energi på at køle dine varer ned. Se vores store udvalg af køleskabe her på siden.

Vi er altid klar til at hjælpe dig med integrerbare køleskabe
Er du i tvivl om, hvilket integrerbart køleskab du skal vælge, er vi altid klar til at hjælpe dig. Du kan få gode råd i vores køleskabs guide, og du kan altid kontakte din lokale R forhandler, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at vejlede dig. Find din nærmeste R forhandler her.
Levering og installering
Vi leverer naturligvis gerne dit nye køleskab hjem til dig, og har du et gammelt køleskab, tager vi det også med glæde med til genbrug. Ønsker du hjælp til at installere dit nye køleskab, tilbyder vi også dette.