Erhverv

Vores en gros-afdeling står for salget til fx. boligselskaber, kommuner, offentlige virksomheder, håndværksvirksomheder, entreprenører, arkitekter m.m., og på vores referenceliste finder du både store og kendte virksomheder og offentlige institutioner samt mindre virksomheder.

Det danske marked for hårde hvidevarer er en jungle med flere tusinde typer og fabrikater, hyppige modeludskiftninger, kampagner, tilbud og forskellige typenumre, priskrig mellem de forskellige kæder m.m. – og med andre ord helt uoverskueligt!

Vi har derfor gjort det nemmere for dig. Vi giver dig professionel rådgivning om priser, tilbud og forskellen mellem de forskellige typer af hårde hvidevarer. Vores virksomheds størrelse og mange års erfaring gør det muligt for os at begå os på det danske hvidevaremarked. Vi har derfor også sat tingene i system lige fra indkøb og sortiment til levering, montering og service.

Bliv En gros kunde

Efterspørger du hårde hvidevarer i en vis mængde, som skal bruges forretningsmæssigt, enten til videre salg, virksomhedsbrug, til brug for boligsektoren eller offentlige virksomheder, så kan du blive En gros-kunde. Hvis der fx er tale om et boligselskab, kan vi i samarbejde med bestyrelsen fastsætte et standardsortiment, og vi kan tilbyde at sammensætte et individuelt sortiment, som beboerne frit kan vælge i mellem.

Ryby Erhverv tilbyder

Vi kan tilbyde troværdige en gros-prislister og konkurrencedygtige priser, og vi har et RYBY sortiment bestående ca. 400 enheder fordelt på alle varegrupper og leverandører. Dette sortiment ændres fra dag til dag, og vi opkøber restpartier eller modtager tilbud fra vores leverandører. Vi udnytter vores position på markedet og vores købmandskab til altid at have de rigtige tilbud i vores RYBY sortiment.

Vi har en fast lav en gros kalkulation på vores sortiment, kender markedet og ved, hvad varerne må koste. Derfor kan vores en gros kunder altid købe til en konkurrencedygtig markedspris. Det er altså ikke nødvendigt at kontrollere prisen hver gang, der bestilles varer.

Stort centrallager

Hele vores varesortiment er på lager, vi har et stort internt lager i Bagsværd, og vi har også varer stående på hotellager.

Hurtig levering

Næsten alle varerne kan leveres fra dag til dag over hele landet, enten direkte fra vores centrallager eller fra Bagsværd. I HT-området kan varerne leveres med egen lastbil. Vores TOTAL service betyder, at vi står for levering, montering eller nedtagning af brugte varer.