Butikken

Butik-pic

Ryby Hvidevarehuse1.000 m2 fordelt på fem etager

I vores butik på Bagsværd Torv finder du områdets største udvalg af hårde hvidevarer, støvsugere og el-artikler fordelt på over 1.000 m2 og fem etager.

Konkurrencedygtige priser er en selvfølge, men hos os får du også god rådgivning og service.


Groundfloor

I stueetagen finder du “Groundfloor”, her finder du bredt udvalg af hårde hvidevarer, støvsugere, mikrobølgeovne, el-artikler og køkkenudstyr generelt. Vores fagfolk står til din rådighed med personlig vejledning og gode råd.

Her finder du: Vaskemaskiner, tørretumblere, komfurer, opvaskemaskiner, køleskabe, mikrobølgeovne, støvsugere, små elapparater, tilbehør og reservedele.


Topfloor

På 1. sal er områdets største udstilling af hvidevarer til indbygning. Her kan du få en demonstration i vores aktive køkken og afprøve alle varerne. Samtidig får du en professionel rådgivning. Vi giver gerne et individuelt tilbud, hvis du skal bruge flere varer.

Her finder du: Indbygningsovne, keramiske/induktionskogeplader, emfang og emhætter, mikroovne, køl-fryseskabe og integrerbare-opvaskemaskiner.


Underground

I kælderetagen finder du et stort udvalg i køle-/fryseskabe, køleskabe og fryseskabe – både i hvidt, rustfrit stål og aluminium design. Vi har mange slags design og størrelser. Derudover er vi eksperter i Amerikanerskabe (de såkaldte side by side), som du kan få en demonstration af.

Her finder du: Køle-fryseskabe, kølekabe, fryseskabe, vinskabe, sodavandskabe og amerikanerskabe (side by side).


Downunder

“Downunder” er en del af vores lager, og her finder du et stort udvalg af udstillingvarer, tidligere udlejet varer samt 2. sorteringsvarer. Alle varerne fungerer naturligvis mekanisk som de skal, og der er således udelukkende tale om varer med kosmetiske fejl. Her har du virkelig mulighed for at gøre en god handle.

Her finder du: Udstillingsvarer, tidligere udlejningsvarer samt 2. sorteringsvarer.


Penthouse

På 3. sal finder du vores erhvervs-afdeling og administration. Vores erhvervs-afdeling står for salg af hårde hvidevarer til virksomheder og kommuner. På 3. sal administrerer vi også vores webshop (hvidtogfrit.dk), som vi har sammen med de andre medlem af indkøbsforeningen Hvidt&Frit.