Beskyttelse af persondata

Det er Ryby A/S der driver ryby.dk.

Dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer osv. behandles fuldt fortroligt, og bruges til at ekspedere din bestilling. Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret. Lovgivningskrav til erhvervsdrivendes regnskaber indebærer, at vi er nødt til at opbevare dine personoplysninger i fem år.

Oplysninger gemmes af ryby.dk i en database på en sikker server. Vi videregiver naturligvis ikke dine personoplysninger til tredjemand. Kreditkortoplysninger formidles via ryby.dk til NETS på en sikker og krypteret SSL-forbindelse og gemmes ikke af ryby.dk.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Direktøren og de ansatte for Ryby A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på ryby.dk er Ryby A/S.

Som registreret hos Ryby A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Ryby A/S via e-mail info@ryby.dk. Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Ryby.dk er sikret mod virus og malware

Ryby.dk bliver overvåget af sucuri.net – et af markedets førende antivirus- og malware firmaer. Det er din ganrati for, at ryby.dk er et sikkert website der er fri for virus og malware.